Nä, gårdagen var ingen höjdare. Redan innan kl 10 var ett argt bi rena gull-gull typen jämfört med mig. Kort förklarat innebar morgonen ingen löpning, ett tandläkarbesök som sedan länge var inbokat och som skulle vara det sista för nu, men som var totalt värdelöst och ledde till minst två nya besök framöver. Har inte mycket till övers för klåpiga experter, och när det dessutom skulle ta 15 minuter att få fram en taxi så att jag kunde åka snabbaste sättet till jobbet svor jag inte bara på svenska, utan även finska, tyska och amerikanska. Satte mig på snigelbanan och tänkte att om man ändå kunde bo där det skulle gå att parkera bilen nära jobbet och där det skulle gå snabbare att åka bil/buss/tåg snabbare än vad det är att springa. Jag borde ha skickats ut på löptur för att lugna mig. (Jag tenderar ju att ha ett ganska lugnt yttre, men retar man biet kan jag stickas rejält).

Men så lugnade jag mig, fick saker och ting gjorda och sprang en knapp mil på det. Det behövdes inte många hundra meter innan jag var klar med att jag faktiskt inte har något att gnälla över, eller jo, tandläkaren tycker jag fortfarande är puckad, men det negativa kan inte skugga över allt annat som är bra, och det att jag känner mig taggad för lite slit efter semestern.

Tänk om alla ilskna och taggiga människor skulle komma på att de kunde springa sig lena. 

bloglovin

3 Comments on Blä

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *