Gratis träning

Har du tröttnat på att behöva betala dyra pengar för att kunna komma i form och bli vältränad? Inte nu längre! Det finns faktiskt mängder med olika träningaktiviteter som du kan använda dig av som är billiga eller som är helt kostnadsfria. Många tror att man behöver riktigt mycket utrustning och kostsamma medlemskap för att kunna komma igång.

Oavsett om du tränar på gym eller i det egna hemmet så är det motivationen som är det absolut viktigaste. Du behöver se till att du har rätt mindset för att du ska kunna lyckas. Det är inte helt ovanligt att man har väldigt mycket “go” i sig i början, men efter några månader så försvinner motivationen mer och mer. Detsamma kan gälla för de olika säsongerna. Många hårdtränar efter nyår för att vara snygga till sommaren, men när sommaren är över så går man tillbaka till sitt liv som soffpotatis. Nu är det dock inte det som vi ska fokusera på, utan träningsformer som är gratis och som får dig i form på ett kick.

Träna gratis

  • Utegym – På ett utegym kan du komma åt nästan alla maskiner som du också kan hitta på ett inomhusgym. Skillnaden är att du tränar utomhus, gratis och dessutom får frisk luft under tiden. Det finns mängder med bra utegym som du kan använda dig av.
  • Gratis träning – Har du besökt en park under sommaren så har du säkerligen sett att det finns många företag som erbjuder gratis utomhusträning. I vissa fall måste du förboka en plats, men oftast kan du bara hoppa in och köra igång.
  • Cykla – En cykel kostar inte mycket pengar och har du tur kan du till och med hitta cyklar som bortskänkes. Att cykla är en väldigt bra och skonsam träningsform som dessutom förflyttar dig från en plats till en annan. Du kan således inte bara tjäna pengar på att slippa köpa gymkort, du slipper dessutom betala för ett resekort eller bensinkostnader.
  • Joggning eller löpning – Om du vill ut och springa så behöver du egentligen bara din egen kropp (och motivation såklart). Du kan jobba precis vart som helst, oavsett om du bor på landet eller mitt i storstaden. Här är det dock viktigt att du har ett par riktigt bra skor så att du inte skadar dig.
  • Simning – Sommaren börjar att bli allt mer varm i Sverige och det är alltså inte längre några problem att bada och simma utomhus. Du får riktigt bra träning för hela kroppen och behöver inte lägga ut en enda krona.
 
 

More Posts in Okategoriserade

 
 

Share this Post 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *