Stötta kroppen under amning

Att få barn är för många det absolut största som händer i livet, och det innebär väldigt många förändringar. Som förälder är det viktigt att stötta och stärka kroppen även om du inte kan träna som vanligt, och det finns många bra hjälpmedel just för detta i vardagen med er bebis.

Amningskudde ger bra stöd

Beroende på hur din förlossning gick till och hur stark du är i kroppen från början, påverkas din vardag väldigt mycket när du kommit hem med din bebis. Även om ditt barn fortfarande är mycket litet kan det ändå vara påfrestande för kroppen att bära på det, men även stunder som amningen kan skapa obekväma ställningar och ömmande muskler. När det kommer till just amning är ett bra råd att skaffa en skön och bekväm amningskudde som ger en stabil amningsposition vilket avlastar både dina armar, axlar, nacke, handleder och rygg. Amning kan ofta vara en tuff stund för många mammor, och med hjälp av den här specialutformade kudden ökar möjligheterna att både du och ditt barn blir mer avslappnade och bekväma.

Populära kuddar hos hela familjen

Det bästa med produkter, oavsett användningsområde, är när de går att använda till flera olika saker. En amningskudde är en riktigt bra investering då den även kan användas som ett litet babynest eller medan du är gravid, som avlastning när du sover. Många tycker om att använda en amningskudde eller gravidkudde även efter att barnet slutat amma, just för att den är väldig bekväm. Ibland blir de här kuddarna även populära bland pappor, så kanske får ni investera i två stycken. Oavsett är det alltid bra att skaffa extra överdrag så att du är säker på att alltid kunna ha en ren och fräsch kudde till dig och ditt barn.

 
 

More Posts in Okategoriserade

 
 

Share this Post 
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *